Skader på hurtigbåtkaien i Vanvikan

På grunn av uværet natt til fredag, har det oppstått skader på kai ved hurtigbåtanløpet i Vanvikan, Indre Fosen. Dette medfører at flytebryggen må holdes stengt inntil videre.

Saken er oppdatert med ny pressemelding: – Vårt fokus er å få kaianlegget operativt fortest mulig

Trondheim Havn IKS har mobilisert alle nødvendige ressurser for å sikre kaien mot ytterligere skader i uværet. Personell er på stedet for å inspisere skadene og legge en plan for reparasjonsarbeidene som må utføres så snart været stilner.

Det vil bli gjennomført grundigere inspeksjoner fortløpende, både visuelt og ved bruk av andre metoder. Etter inspeksjon kan analyser og sted for reparasjonsarbeid bli fastslått. Inntil da holdes kaien stengt.

Ny pressemelding vil bli sendt ut så snart mer informasjon er tilgjengelig. For spørsmål, kontakt kommunikasjonsrådgiver, Felix Seifert og sjef for havnedrift, Terje Meisler.

Igangsetter reparasjoner ved Vanvikan

Nå starter reparasjonsarbeidet etter uværet som påførte hurtigbåtanlegget på Vanvikan større skader. Den siste uken har det blitt utført flere inspeksjoner og det foreligger…

– Vi redder liv

Redningsselskapet utførte til sammen over 8000 oppdrag i 2022. I Trondheimsfjorden er det redningsskøyta RS 129: “Une Amundsen” som rykker ut i nøden. Redningsskøyta RS…

Se alle