Skader på hurtigbåtkaien i Vanvikan

På grunn av uværet natt til fredag, har det oppstått skader på kai ved hurtigbåtanløpet i Vanvikan, Indre Fosen. Dette medfører at flytebryggen må holdes stengt inntil videre.

Saken er oppdatert med ny pressemelding: – Vårt fokus er å få kaianlegget operativt fortest mulig

Trondheim Havn IKS har mobilisert alle nødvendige ressurser for å sikre kaien mot ytterligere skader i uværet. Personell er på stedet for å inspisere skadene og legge en plan for reparasjonsarbeidene som må utføres så snart været stilner.

Det vil bli gjennomført grundigere inspeksjoner fortløpende, både visuelt og ved bruk av andre metoder. Etter inspeksjon kan analyser og sted for reparasjonsarbeid bli fastslått. Inntil da holdes kaien stengt.

Ny pressemelding vil bli sendt ut så snart mer informasjon er tilgjengelig. For spørsmål, kontakt kommunikasjonsrådgiver, Felix Seifert og sjef for havnedrift, Terje Meisler.

Enighet rundt Hitra Kysthavn

Trondheim Havn kjøper Hitra Kysthavn for 36 millioner kroner av Kristiansund og Nordmøre Havn (KNH). Havnedirektør, Knut Thomas Kusslid. Foto: Ole Ekker/Trondheim Havn –…

Sjøareal i Brattørbassenget leies ut

Nå kan du leie sjøareal i Brattørbassenget for aktiviteter som gagner publikum og Trondheims befolkning! - Vi ser at badestueanlegget på Nyhavna har blitt svært populær.…

Se alle