Militære fartøy i Trondheims havneområder

I forbindelse med militærøvelsen «Dynamic Mongoose» vil det være nærvær av militære fartøy i Trondheim Havn sine områder.

Militærskip i Trondheim Havn

I forbindelse med militærøvelsen Dynamic Mongoose 2022 vil det komme flere militære fartøy til Trondheim havn de neste dagene. Dynamic Mongoose er en planlagt Nato-øvelse med fokus på kompleks fiendtlig ubåtaktivitet.

I tillegg til tilstedeværelse av ubåt vil fregatten Thor Heyerdal allerede fredag morgen komme inn til byhavna i Trondheim. Fartøyene kommer inn til Trondheim for proviantering, rutinemessig vedlikehold og rekreasjon.

For øvrige spørsmål angående Dynamic Mongoose, ta kontakt med Are Ølberg – Commander/ Liaison Officer på epost are@oelberg.no.

Foto: NATO Maritime Command

Enighet rundt Hitra Kysthavn

Trondheim Havn kjøper Hitra Kysthavn for 36 millioner kroner av Kristiansund og Nordmøre Havn (KNH). Havnedirektør, Knut Thomas Kusslid. Foto: Ole Ekker/Trondheim Havn –…

Sjøareal i Brattørbassenget leies ut

Nå kan du leie sjøareal i Brattørbassenget for aktiviteter som gagner publikum og Trondheims befolkning! - Vi ser at badestueanlegget på Nyhavna har blitt svært populær.…

Se alle