Militære fartøy i Trondheims havneområder

I forbindelse med militærøvelsen «Dynamic Mongoose» vil det være nærvær av militære fartøy i Trondheim Havn sine områder.

Militærskip i Trondheim Havn

I forbindelse med militærøvelsen Dynamic Mongoose 2022 vil det komme flere militære fartøy til Trondheim havn de neste dagene. Dynamic Mongoose er en planlagt Nato-øvelse med fokus på kompleks fiendtlig ubåtaktivitet.

I tillegg til tilstedeværelse av ubåt vil fregatten Thor Heyerdal allerede fredag morgen komme inn til byhavna i Trondheim. Fartøyene kommer inn til Trondheim for proviantering, rutinemessig vedlikehold og rekreasjon.

For øvrige spørsmål angående Dynamic Mongoose, ta kontakt med Are Ølberg – Commander/ Liaison Officer på epost are@oelberg.no.

Foto: NATO Maritime Command

Igangsetter reparasjoner ved Vanvikan

Nå starter reparasjonsarbeidet etter uværet som påførte hurtigbåtanlegget på Vanvikan større skader. Den siste uken har det blitt utført flere inspeksjoner og det foreligger…

– Vi redder liv

Redningsselskapet utførte til sammen over 8000 oppdrag i 2022. I Trondheimsfjorden er det redningsskøyta RS 129: “Une Amundsen” som rykker ut i nøden. Redningsskøyta RS…

Se alle