Stormsenter treffer norskekysten

Fredag treffer et stormsenter Norgeskysten. Vi oppfordrer båteiere om å sikre fortøyninger, og sjøreisende om å følge ekstra godt med på trafikkmeldingene.

Året starter friskt med store nedbørsmengder og mye vind som har ført til innstilte ferger, stengte fjelloverganger og oversvømmelser flere steder i landet. I Trondheim lå tre hurtigruter værfast første nyttårsdag.

Fredag ventes et kraftig stormsenter å treffe kysten av Norge, og kan føre til ytterligere innstillinger og utfordringer for kysttrafikken. Reisende med Hurtigruta og Hurtigbåten bes følge trafikkmeldinger på hhv. Hurtigruten.no og ATB.no for anløpsoppdateringer.

Vi oppfordrer samtidig båteiere om å sikre fortøyninger, flyteinnretninger og løse gjenstander ekstra godt. Det kraftige uværet er ventet å vare utover lørdag, i følge Yr.no.

Enighet rundt Hitra Kysthavn

Trondheim Havn kjøper Hitra Kysthavn for 36 millioner kroner av Kristiansund og Nordmøre Havn (KNH). Havnedirektør, Knut Thomas Kusslid. Foto: Ole Ekker/Trondheim Havn –…

Sjøareal i Brattørbassenget leies ut

Nå kan du leie sjøareal i Brattørbassenget for aktiviteter som gagner publikum og Trondheims befolkning! - Vi ser at badestueanlegget på Nyhavna har blitt svært populær.…

Se alle