Stormsenter treffer norskekysten

Fredag treffer et stormsenter Norgeskysten. Vi oppfordrer båteiere om å sikre fortøyninger, og sjøreisende om å følge ekstra godt med på trafikkmeldingene.

Året starter friskt med store nedbørsmengder og mye vind som har ført til innstilte ferger, stengte fjelloverganger og oversvømmelser flere steder i landet. I Trondheim lå tre hurtigruter værfast første nyttårsdag.

Fredag ventes et kraftig stormsenter å treffe kysten av Norge, og kan føre til ytterligere innstillinger og utfordringer for kysttrafikken. Reisende med Hurtigruta og Hurtigbåten bes følge trafikkmeldinger på hhv. Hurtigruten.no og ATB.no for anløpsoppdateringer.

Vi oppfordrer samtidig båteiere om å sikre fortøyninger, flyteinnretninger og løse gjenstander ekstra godt. Det kraftige uværet er ventet å vare utover lørdag, i følge Yr.no.

Metrobuss kom sjøveien

Den første av i alt 58 metrobusser ankom Pir 1 i Trondheim i natt. Dette er et av mange viktige steg på veien for å nå klimamålene.

Åpent møte om Nyhavna

Onsdag inviterer Trondheim kommune og Trondheim Havn til siste status om arbeidet med utviklingen av en helt ny bydel på Nyhavna.

Slik ivaretas smittevernet på havna

Smittesituasjonen utvikler seg time for time, og Trondheim Havn arbeider løpende med beredskap og tiltak for å sikre smittevern i forbindelse med utbrudd av COVID-19. Her finner…

Se alle