Nå blir det nytt liv i Skur 53

Snart kan du kanskje stikke innom den gamle transportsentralen for et bedre måltid eller en konsert. Det gamle bil – til – bil- lageret kan bli byens nye «hotspot».

Som et første skritt på veien til en ny vital bydel på Nyhavna, inviterer Trondheim Havn og Trondheim kommune drivere som ønsker å etablere et nytt konsept som kan skape liv og aktivitet på Strandveikaia.

Eksempler på aktiviteter som kan fylle det gamle lagerbygget, er restaurant, kafe, bar, galleri, aktivitetshus, konsertscene, utstillingsrom, verksted, mathall eller liknende. Målet med utlysningen er å skape aktivitet som trekker folk og skaper liv i Strandveien.

Utlysningen lanseres denne uken med frist 15.09.2020, kl. 10:00 | Se hele utlysningen her. Les også: By- og havneutvikling i Trondheim

Metrobuss kom sjøveien

Den første av i alt 58 metrobusser ankom Pir 1 i Trondheim i natt. Dette er et av mange viktige steg på veien for å nå klimamålene.

Åpent møte om Nyhavna

Onsdag inviterer Trondheim kommune og Trondheim Havn til siste status om arbeidet med utviklingen av en helt ny bydel på Nyhavna.

Historiske Hansteen

Skipet har både vært forskningsfartøy, kongeskip og sosialbolig for hjemløse. Seildampskipet DS Hansteen har overlevd det meste - i stor grad takket være en gruppe ildsjeler.…

Se alle