Siste nytt fra Trondheim Havn


I forbindelse med utbyggingsarbeid ved kalkkaia på Verdal havn gikk det tirsdag kveld 8. januar et undersjøisk skred. Hverken mennesker eller utstyr er kommet til skade ved skredet. Verdal kommune og NVE er rutinemessig orientert om hendelsen.
1460-Utskipning_Verdal.jpgEtter en tids nedetid, er Skansen svingbru operativ igjen.
IMA_2632.JPG
Onsdag inviterer Trondheim kommune og Trondheim Havn til siste status om arbeidet med utviklingen av en helt ny bydel på Nyhavna.
IMA_5258.JPG
Fra 1.januar gjelder nytt regulativ for anløp ved Trondheim Havn.
1455-Lossing av rør.jpgTrondheim skal endelig få sin første hybridferge. Vi har tatt turen inn for å se nærmere på det som betegnes som en aldri så liten elektrisk revolusjon.
IMG_6963.JPGStatens vegvesen melder fredag morgen at Skansen svingbru er midlertidig ute av drift.
1452-Svingbrua+(lite).jpg
Det er ikke tillatt å tømme tilkjørt snø eller annen masse over kai i Trondheim Havns havneområder. En dispensasjon fra forbudet må søkes hos Fylkesmannen.
Snøtipping Turistskipskaia.jpgTromsdalen i Verdal rommer en av Europas største og reneste forekomster av kalkstein. Nå bygges utskipningsanlegget på Verdal Havn ut.
1448-Utskipning_Verdal.jpg
Nidelv bru har de siste månedene hatt tekniske problemer som har påvirket bruåpning for ferdsel inn og ut av kanalen. Brua skal nå være reparert.
1447-Nidelv bru.jpgTorsdag kveld inviterte Trondheim Havn til nabomøte om støykilder fra Grønøra Øst.
1446-Orkanger.jpgVis nyheter