Siste nytt fra Trondheim Havn


Torsdag møttes Nerøra Vel, HMS-tjenesten, Technip og Trondheim Havn til dialog om støykildene fra havneområdene på Orkanger. En egen støyplan skal sikre at naboer i framtida kan nyte hageliv, selv om det spoles rør på havna.
deep_energy_september_2014_1-1.bmpGrunnet storm med mer enn 100 km/h, gjelder fra torsdag, 21.03. 13:00 fram til lørdag, 23.03. 13:00 er farenivået satt til "rødt".
tih+no.jpg
Det er både rom for nostalgi og nytenking når Egil Ulvan Rederi setter sitt nye stykkgodsskip "Oddrun With" i fart neste år. Rederiets største enkeltstående investering så langt representerer det ypperste av grønn teknologi som kommer til å trafikkere kysten de kommende år.
Oddrun With 2 – Kopi.jpgVerftsbrua - Brattørbrua og Jernbanebrua åpnes i kveld kl. 20.30 for utgående trafikk.
1471-Verftsbrua og Nidelv bru.jpg
Utskifting av radiolink på Orkanger fører til at webkamera på Terna Småbåthavn i Orkanger vil være midlertidig ute av drift. Kameraene skal være tilbake i drift om ca. to uker.
1469-Terna småbåthavn.jpgTrondheim Havn er blant landets første til å ta i bruk en helt ny beregningsmodell som skal belønne miljøvennlig atferd. Allerede onsdag morgen kan cruiseskipet AidaAura innkassere sine første miljøpoeng til kai.
IMA_1803.JPGEn årelang prosess er over. Endelig kan Trondheim losse- og lastekontor kalle seg et fullverdig, selvstendig aksjeselskap.
DSCF0096.JPGGeoteknikere konkluderer med at det ikke er rasfare for tilgrensende områder til skredgropa. Det vil bli utført supplerende boringer for å verifisere stabilitetsberegningene før arbeid på den avsperrede delen av anlegget kan gjenopptas. Øvrig anleggsarbeid går som normalt.
1464-Utskipning_Verdal.jpgDen første av i alt 58 metrobusser ankom Pir 1 i Trondheim i natt. Dette er et av mange viktige steg på veien for å nå klimamålene.
Metrobuss_anløp.jpg
Etter lengre tids driftsstans melder Statens vegvesen at Skansen svingbru operativ igjen.
1452-Svingbrua+(lite).jpgVis nyheter