Siste nytt fra Trondheim Havn


Mandag 3,juni kl.20.30 vil det bli åpnet for utgående trafikk fra Rosenborgbassenget via Kanalen. Følgende bruer åpnes: Verftsbrua, Brattørbrua og Jernbanebrua.
Et helt nytt nettverk skal få fart på godsoverføring fra vei til sjø.
Truck og pallelast.jpgPå ettermiddagen, tirsdag 8. januar, gikk det et undersjøisk skred vest for Ørin industriområde i Verdal. Raset ble målt til 350 meter langt og 300 meter bredt, og anslagsvis 300.000 kubikkmeter masse har glidd ut. Det foregikk anleggsarbeid ved kalkkaia på Verdal havn da raset skjedde. Arbeidet i området ved skredet ble avsluttet umiddelbart.
verdal225.jpgDenne uka deltok Trondheim Havn på Sjømannsforeningens markering av frigjøringsdagen 8.mai. Markeringen er en viktig påminnelse om de norske sjøfolkenes innsats under andre verdenskrig.
IMG_20190508_104839.jpgMandag kveld bistod Trondheim Havn med slep av en lekter opp i Nidelva i forbindelse med en forsterkning av en brygge i Kjøpmannsgata.
Lekter i elva.jpgStadig flere personbiler, traktorer, bobiler og containarisert gods på traller ruller som aldri før over kai i Trøndelag.
Sea Cargo E.jpgTrygg ferdsel i havneområdene er en av Trondheim Havns fremste oppgaver. Nå er to nye redningsstasjoner satt opp der publikumstrafikken er høy; Ved Jomfruallmenningen, i enden av Nordre gate ved Kanalen, og ved Verfstbrua på samme side som Rica Nidelven.
1476-DSCF0109.JPGEtter seks måneders opplæring er Iver Lilleøkdal endelig sertifisert og klar for å kjøre kran alene.
1475-Iver_redusert størrelse.jpgTorsdag møttes Nerøra Vel, HMS-tjenesten, Technip og Trondheim Havn til dialog om støykildene fra havneområdene på Orkanger. En egen støyplan skal sikre at naboer i framtida kan nyte hageliv, selv om det spoles rør på havna.
deep_energy_september_2014_1-1.bmpGrunnet storm med mer enn 100 km/h, gjelder fra torsdag, 21.03. 13:00 fram til lørdag, 23.03. 13:00 er farenivået satt til "rødt".
tih+no.jpg
Vis nyheter