Siste nytt fra Trondheim Havn


I ettermiddag anløp Samskip Challenger Sjørdal havn med militært utstyr til militærøvelsen Trident Juncture.
Samskip Challenger approaching Stjørdal.jpgDet vil torsdag 11. oktober kl 20:00 være bruåpning fra Rosenborgbassenget via Verftsbrua - Brattørbrua - Jernbanebrua
verftsbrua.jpeg
Ungdom fra hele verden reiser på egen regning for å rydde søppel langs Norgeskysten. Nå inviteres næringslivet til å bli med på laget.Statsbudsjettet presenteres ikke før mandag 8.oktober, men allerede loves det millioner til norske havner. Målet er mer efffektiv og miljøvennlig sjøtransport.
Ireland_ship.jpgDet gamle terminalbygget til J.P.Strøm på Pir II skal rives denne høsten.
DSCF9486.JPGMandag formiddag startet lossingen av lasteskipet Maestro Universe på Trondheim Havn Orkanger. Om bord er om lag 170 kjøretøy og 150 containere tilhørende de kanadiske avdelingene som skal delta i NATO-øvelsen Trident Juncture.
TD.jpgUnder en lasteoperasjon av containere på Trondheim Havn Orkanger, falt bommen på havnekranen ned på containerskipets lasteluke. Ingen personer kom til skade.
trondheimhavn.jpgEn unik avtale mellom Samskip Nor Lines, Egil Ulvan Rederi og Ranheim Paper & Board bidrar til over 500 færre trailere på veiene det neste året.
IMG_6286.jpegHavna er en viktig del av Trondheims handels- og kulturhistorie, og lørdag inviteres byens befolkning til en kulturminnedag i sjøfartens tegn.
Kystlaget.jpg
Trondheim Havn inviteres fra tid til annen til samarbeid om utviklingsprosjekt i Trøndelag. Ny virksomhetsstrategi og arealplan er under utarbeiding og vil være førende for videre satsing i regionen.
Kart-Thumb.jpgVis nyheter