Forsiden Nyheter Trondheim Havn godkjent som lærebedrift
13. april 2018

Trondheim Havn godkjent som lærebedrift

Trondheim Havn er godkjent som lærebedrift i kran- og løfteoperasjonsfaget. Oppstart er allerede til høsten.


Trondheim Havn er i år godkjent av Trøndelag fylkeskommune som lærebedrift i kran- og løfteoperasjonsfaget.
- I samarbeid med Opplæringskontoret for teknologifag (OTEK) har vi nå mulighet for å ta inn lærlinger. OTEK vil bidra til å sikre kvalitet på opplæringa og at denne gjennomføres i henhold til læreplan og opplæringsloven, sier leder for driftsavdelingen, Jon Erik Møkkelgård.

Havnedirektør Wollert Krohn-Hansen forteller at Trondheim Havn lenge har ønsket å vise samfunnsansvar gjennom et slik tiltak, samtidig som det gagner også selskapet, å få inn dyktige folk som kan gjøre en viktig jobb fremover.

- Gjennom godkjenningen har vi nå lagt et grunnlag både for å sikre og utvikle faglig kompetanse, men også for å kunne rekruttere nye medarbeidere til et krevende fag, der konkurransen om de gode medarbeiderne er stor, sier Krohn-Hansen.


 Trondheim Havn annonserer etter lærling i kran- og   løfteoperasjonsfaget, med oppstart fra høsten 2018


 Er du interessert i å søke? Det kan du gjøre her, med frist 11. mai. Bedrifter som tar på seg opplæring av lærlinger må godkjennes av   fylkeskommunen, jamfør Opplæringsloven § 4-3. For å bli godkjent må   lærebedriften kunne gi opplæring som tilfredsstiller kravene etter  Opplæringsloven § 3-4 når det gjelder innhold og vurdering i opplæringen.