Forsiden Nyheter Årets siste anløp for MSC Meraviglia
26. juli 2018

Årets siste anløp for MSC Meraviglia

MSC Meraviglia anløp Trondheim Havn i dag for siste gang. Neste år kommer cruiseskipet ikke til byen.MSC Meraviglia til kai på Brattøra for siste gang i år.


MSC kommer tilbake til neste år med MSC Orchestra og MSC Preziosa og begge vil være førstegangsanløp i juni. MSC Meraviglia, som blant annet sto på turistskipskaia på nasjonaldagen, anløper ikke i løpet av 2019-sesongen. 

Skipet la til kai i titiden i dag, og blir liggende til klokken sju. Busser med turister har blitt fraktet rundt om i byen og omegn for å oppleve det Trondheim og Trøndelag kan by på - i strålende solskinn.


Skuelystne: Det er litt av et syn når MSC Meraviglia ligger til kai. Trøndere og turister tar bilder om hverandre.MSC Meraviglia er bygget i Saint-Nazaire i Frankrike mellom 2015 og 2017 av STX France, og ble sjøsatt 02.09.2016. Det er kun RCCL “ Oasis-class”-skipene som er større (Symphony of the Seas, Harmony of the Seas og Allure/Oasis of the Seas). Skipet er ESI-registrert, som gjør det tilgjengelig for rabatter som følge av sin høye score innenfor de miljøparameterne som legges til grunn.