Forsiden Parkering Korttidsparkering

Korttidsparkering

Sist oppdatert 07.09.2017
Skal du hente/levere noen med hurtigbåt eller Hurtigruten, eller har du tenkt deg en tur til Pirbadet, Pirsenteret eller Rockheim? Lurer du i så fall på hvor du skal parkere?

Følgende parkeringsplasser er tilgjengelig for korttidsparkering på Brattøra:Parkeringshuset ved Pirbadet er den offentlig tilgjengelige parkeringskjelleren under kongresshallen til Clarion Hotel Trondheim.

Parkeringshuset ved Nordre avlastningsveg er parkeringskjelleren under Miljødirektoratet. Innkjørselen fra Nordre avlastningsveg er kun tilgjengelig for kjørende i vestgående retning, altså bilister som kommer fra rundkjøringen på kartet.

I tillegg finnes noen få parkeringsplasser ved SINTEF SeaLab på Brattørkaia. Ved Rockheim finnes dessuten noen få korttidsparkeringsplasser hvor man kan stå inntil 15 minutter. Disse er kostnadsfrie å bruke, og er beregnet på f.eks. henting og tilkjøring av passasjerer til hurtigbåten.

Parkeringskontroller


Havneområdet er regulert for privatrettslig skilting, og Trondheim Parkering utfører kontroller i området på vegne av Trondheim Havn. For din egen og andres sikkerhet og tilgjengelighet henstiller vi til bruk av kun merkede parkeringsplasser.