Siste nytt fra Trondheim Havn


Den nye gjødselterminalen på Verdal gjør at Felleskjøpet får en tryggere og mer effektiv hverdag nærmere kai, med areal og anlegg som er tilpasset deres daglige drift.
1327-DSC_0027-edit.jpgBane NOR melder at de tar sikte på få Skansen bru operativ igjen til mandag 27. november, i uke 48.
1328-Skansen bru med persontog.jpgDenne uken arrangerte Trondheim Havn og NHO Transport og Logistikk bransjetreff. Digitalisering og sporbarhet i verdikjeden sto på den faglige agendaen med innlegg fra TradeWay og Allskog, som ble etterfulgt av middag i lokalene til E.C. Dahls.
1326-2.JPGHurtigruten var på Maritimt Forum Midt-Norges bedriftsbesøk denne uken. Der snakket de om anbudsprosessen de står overfor, det grønne skiftet, satsingen på Arktis og opplevelsesturisme.
DSC_0004.JPGHurtigruten hadde denne uken et møte med Trondheim Havn. Der ble det snakket om de langsiktige planene ved aktiviteten tilknyttet deres anløp på Pir I i Trondheim.
DSC_0003-edit.jpgBane NOR jobber fortsatt med å få rettet opp skadene som ble påført infrastrukturen i forbindelse med avsporingen 26. oktober. Det seneste estimatet er at det ikke vil være mulig med bruåpning av Skansen bru før tidligst i uke 49.
1322-Skansen bru med persontog.jpgKommunestyret vedtok onsdag 25. oktober reguleringsplanen for utvidelse av Orkanger Havn, Grønøra Øst.
edit-Trondheim Havn- Orkanger Alt A fra Gammelosen.jpgSkansen bru er stengt på ubestemt tid. Det er ennå ikke klarhet rundt omfanget av problemet, og når den vil være operativ igjen.
1320-Skansen bru med persontog.jpgTransport & logistikk-fagmessen ble avholdt også i år. Dag en møttes direktørene fra Schenker, PostNord, DHL og Posten Norge for å snakke om fremtiden, fra et transportørperspektiv. Trondheim Havn var på plass og hørte hvilke tanker de gjør seg om fremtiden, og hva man kan gjøre for å unngå den berømmelige «Kodak-fellen».
Transport-Logistikk-Norskindustri1.jpgI en undersøkelse på vegne av Trondheim Havn mener 73 prosent at sjøveien er den transportformen som er best rustet til å møte fremtidens utfordringer.
DSCF9212.JPGVis nyheter