Siste nytt fra Trondheim Havn


Det har vært tekniske problemer med Svingbrua (gangbrua) på morgenkvisten, den 23.02.17. Dette har medført at brua har vært stengt i en kort periode, hvor det har pågått aktivt arbeid for å få løst problemet. Det kan nå meddeles at Svingbrua er operativ igjen.
Årets første cruiseskip er på plass og med det er cruisesesongen i gang!
DSCF8592.JPGOrkdal Kommune inviterer til folkemøte om regulering av havneområde og industri på Grønøra Vest. Folkemøtet er åpent for alle og avholdes mandag den 27.februar kl 18-20 i kommunestyresalen på Orkdal Rådhus.
1242-Grønøra vest.jpg
Bli med under vann når verdens første slangerobot inspiserer sub sea-konstruksjoner.
Eelume-robotslange.jpg
Lørdag kommer tre av NATOs stående marinestyrke på Trondheimsbesøk.
KNM Roald Amundsen.jpg
Havnevirksomheten i Midt-Norge preges av en spennende fremtid hvor autonome fartøy og samarbeid med teknologimiljøer skaper muligheter for verdiskapning og samfunnsutvikling. Som ny maritim sjef vil du være en pådriver for utviklingen av framtidens havn.
Undervannsteknologi1.jpgMed ny gjødselsterminal på Verdal og nytt ThermoSeed-anlegg i Steinkjer, går det mot et spennende år for Felleskjøpet i Trøndelag. Sentralt i satsingen er nærheten til kai og ny teknologi.
I medhold av Plan- og bygningslovens § 12-10 har Hovedutvalg forvaltning vedtatt at forslag til detaljregulering for havneområde og industri på Grønøra Vest kan sendes på høring og legges ut til offentlig ettersyn.
IMA_5057.jpgMed ny rute, nye skip, ny terminal og nye eiere på laget, er troen på framtida også fornyet for Nor Lines.
Kenneth Bratt_Nor Lines.JPGI februar inviterer Kystverket til informasjonsmøter i Oslo og Bergen i forbindelse med tilskuddsordningen for overføring av gods fra veg til sjø.
Fra vei til sjø (Ill Midnordic Green Transport Corridor - NECL II).jpgVis nyheter