Siste nytt fra Trondheim Havn


Klokken 20.30 på tirsdag vil det være bruåpning av Pirbrua og Nidelv bru. Husk å kontakte havnevakta i forkant dersom du ønsker å passere med båt.
1410-Nidelv bru.jpg
Under Trondheim Gatekunstfestival vil ulike prosjekter og utstillinger fargelegge havne- og industriområdet på Ila.
DSC_0360.JPGDet militære lasteskipet USNS Medgar Evers ankom Namsos i dag, og blir liggende noen dager fremover.
USNS_Medgar_Evers_(T-AKE-13)_underway_in_the_Mediterranean_Sea_on_15_June_2016.jpgFredag ankommer NATO-styrken SNMCMG1 Trondheim. Det vil være anledning til å besøke skipene når de ligger til kai i helgen.
KNM_Måløy_-_M342.jpgBane Nor meldte tidligere i dag at en feil på Skansen bru gjorde at den ikke kunne åpnes for båttrafikk. Nå melder de at brua er i orden igjen, og fungerer som vanlig.
1406-Skansen bru med persontog.jpgMSC Meraviglia anløp Trondheim Havn i dag for siste gang, i strålende solskinn. Neste år kommer cruiseskipet ikke til byen.
DSC_0292.JPG
Skonnerten Svanen la til kai på Fosenkaia i dag. Der ble mannskapet, som deltar i Veteranseilas fra Bergen til Trondheim og tilbake, ønsket velkommen av Trondheim Havn.
DSC_0208.JPG
Onsdag 25. juli kl 12 kommer skonnerten «Svanen» til Trondheim og legger til ved Fosenkaia hvor den blir liggende fram til fredag 27. juli. Mannskapet om bord er veteraner som har tjenestegjort i Forsvarets internasjonale operasjoner.
Svanen.jpgGroßherzogin Elisabeth ble bygget i 1909. I dag seilet skipet inn Trondheimsfjorden og la til kai i havna.
DSC_0040.JPGDet blir bruåpning av Nidelvbru og Pirbrua torsdag 12.juli klokken 20.30. Båter som trenger å passere må ta kontakt med havnevakta i forkant av åpningen.
Pirbrua.jpgVis nyheter