Siste nytt fra Trondheim Havn


I løpet av 2018 forventer man oppimot 170 000 cruisegjester til Trondheim. Det er mange aktører som må settes i sving for å gi turistene en best mulig opplevelse av oppholdet i byen.
IMG_4261.JPG



Knut Thomas Kusslid er ansatt som ny havnedirektør i Trondheim Havn IKS.
KnutThomasKusslid.JPG



Det er ikke lenger tillatt å tømme snø på kai 68, eller andre steder på havneområdet.
1337-Snotomming+Turistskipskaia.jpg



Havneinspektør i Trondheim Havn, Namsos, Kjell Morten Hågensen, snakket til kundene på havna om årets som har gått, og litt om det som skal skje. Mye har skjedd på Namsos det seneste året, og nå er «nye» Kiskaia allerede i gang med å ta imot tømmerbåter.
1335-DSC_0102.JPG



En tysk jernkonstruksjon fra andre verdenskrig som sto i sjøen utenfor Være, ble en viktig raste- og overnattingsplass for storskarv og andre sjøfugler i Trondheim. Etter at Trondheim Havn fjernet den av sikkerhetsmessige årsaker i 2013, ble løsningen å sette opp det som etter alt å dømme er Norges første sjøfuglplattform.
Skjermbilde.JPG



Her kan du se den offentlige søkelisten med søkerne til stillingen som havnedirektør i Trondheim Havn IKS.
1336-trondheimhavn.jpg




Torsdag var det sluttbefaring av den nye tømmerkaia i Namsos. Allerede på lørdag anløper de første skipene.
20171130_121802_resized-edit.jpg




Under årets brukermøte på Orkanger snakket havnedirektør Wollert Krohn-Hansen om arbeidene som har blitt utført på havna på Orkanger, og hvordan man ser for seg prosjektene som ligger fremover i tid.
DSC_0103-edit.jpg



Bane NOR melder i dag at Skansen bru igjen kan åpnes for båttrafikk, etter å ha utført en vellykket prøveåpning i dag.
1331-Skansen bru med persontog.jpg



Trondheim Havn samarbeider med Verdalskalk og Norcem om å bygge ut havneanlegget på Verdal. Det nye anlegget vil legge til rette for utskiping av 4 millioner tonn kalkstein årlig. Under et møte med brukerne av havna i Verdal, fortalte Trondheim Havns Eskil Pedersen mer om statusen rundt arbeidet.
DSC_0052.JPG



Vis nyheter