Siste nytt fra Trondheim Havn


Tirsdag 26. september 20.30 vil Pirbrua og Nidelv bru åpnes for inngående trafikk til Solsiden marina. De som eventuelt har behov for å komme seg gjennom, vil dermed få mulighet til det, men bes ta kontakt med Havnevakta og melde ifra.
1301-Nidelv bru.jpg
I forrige uke ble det meldt at en feil på Nidelv bru gjorde at den i en periode ikke kunne åpnes. Statens vegvesen forteller nå at den feilen er rettet opp, og broen skal fungere som normalt.
1300-Nidelv bru.jpg
Avklaringer og detaljer rundt etterspurte temaer om utvidelse av Orkanger Havn Øst.
Trondheim Havn- Orkanger Alt A fra Gammelosen.jpgVår driftsavdeling søker etter en selvstendig, initiativrik og positiv medarbeider med erfaring som kranfører for portalkran/kaikran og som maskinkjører.
IMA_9888.JPGOver hundre påmeldte var med på seminaret "Nyhavna som arena for nyskaping". Der ble det snakket om status i dag, og de fremmøtte fikk høre hvordan lignende prosjekter har blitt satt igang andre steder i Europa.
CSC_0033.JPGDen nye promenaden på Brattøra vil gi tre utsiktspunkter, og direkte adgang til sjøen.
promenade3.JPGDet jobbes for tiden med å utbedre en feil på Nidelv bru. Feilen medfører at broen for øyeblikket ikke kan åpnes. Statens vegvesen jobber med saken, og broen er ventet å repareres i løpet av neste uke.
1295-Nidelv bru.jpg
Trondheim Havn er vertshavn når Norske Havner avholder fagseminar. Der skal ideer utveksles om hvordan fremtidens havner skal se ut - og veien fremover med fokus på maritim teknologi.
FremtidensHavner2.jpgRederirepresentanter fra flere cruiseselskap oppdaget Trondheim på sitt beste da den guidede turen tok dem gjennom Bakklandet og Nidarosdomen, til ølsmaking på veterantrikken.
IMG-20170827-WA0005.jpgArbeid med etablering av en promenade fra Ravnkloløpet mot Hurtigbåtterminalen er satt i gang. Derfor vil veien langs Brattørkaia være stengt i anleggsperioden. Gang- og sykkeltrafikk skal kunne passere i perioden. Anleggsperioden er forventet å vare i to måneder.
Prosjektområdet.jpgVis nyheter