Siste nytt fra Trondheim Havn


I forbindelse med vedlikeholdsarbeid på Brattørbrua blir det redusert fremkommelighet for båttrafikk. Løpet er innsnevret i perioden 20.07.2017 til 15.09.2017.
IMG_5219.JPG
Tirsdag formiddag legger det amerikanske destroyerskipet USS ROSS til kai ved Ila i Trondheim havn.
rsz_uss_ross.jpg
Norcem og Verdalskalk inngikk i dag avtale med Trondheim Havn om utbygging av havneanlegg for utskiping av kalkstein i Verdal. Utbyggingen har en kostnadsramme på 150 millioner kroner og innebærer at skipsstørrelsen som brukes til transport av kalkstein kan mer enn dobles.
Kalkbåt til kai_foto_Trondheim_Havn.JPGSlik ser nykommeren Mein Schiff 3 ut på innsida.
M3.jpgOnsdag 14.juni ble det avholdt representantskapsmøte med valg av nytt havnestyre. Her er den endelige styresammensetning for perioden 2017 - 2019.
1271-Eierkommuner, beskjært. 2jpg.jpgTrondheim Havns markeds- og logistikkavdeling søker vikar for vår kommunikasjonskonsulent som skal ut i foreldrepermisjon.I oktober skal "nye Kiskaia" stå ferdig. Utvidelsen vil komme både tømmerindustri og andre næringer i Nord-Trøndelag til nytte.
1269-Kiskaia.jpg
Det blir bruåpning av Pirbrua og Nidelv Bru i morgen, 14.juni kl. 20.30.
Pirbrua fra avstand fra sør.jpg
Det meldes om strøm vannføring utover dagen som følge av tilsig i SelbusjøenDet meldes om strøm vannføring utover dagen som følge av tilsig i Selbusjøen.
Vis nyheter