Forsiden Nyheter Inviterer til maritimt fagseminar om fremtidens havner
14. september 2017

Inviterer til maritimt fagseminar om fremtidens havner

Trondheim Havn er vertshavn når Norske Havner avholder sitt årlige fagseminar. Der skal ideer utveksles om hvordan fremtidens havner skal se ut - og veien fremover med fokus på maritim teknologi.


Trondheim er Norges teknologihovedstad og når Norske Havner og Trondheim Havn inviterer til fagseminar 28. og 29. september ble det naturlig å ha fokus på maritim teknologi for fremtidens havnevirksomhet.Kappløpet mot de gode ideene og nyvinningene finner sted i alle bransjer, og også fremtidens havner står for mange nye utfordringer og muligheter. Hva kan vi vente oss de neste årene av endringer i bransjen, og hvordan kan aktørene i havnene forberede seg på fremtiden?

Dette er spørsmål som blir stilt og behandlet i fagseminaret "Fremtidens havner". Seminaret starter med en rekke innledere som tar pulsen på utviklingen innen sjøtransport og havnevirksomhet. Det blir fokusert på fremtidens muligheter innen sjøtransport, autonome skip i Norge og hvilke konsekvenser det har for havnene, og muligheter og utfordringer som følger teknologisk. Forskere, vareeiere og terminaloperatører holder innlegg med blikket rettet mot fremtiden for bransjen, og den faglige delen avsluttes med en ekskursjon med SINTEF Ocean før middag på stemningsfulle Paviljongen i kanalen.Beliggenhet
Seminaret arrangeres på Quality Hotel Augustin, Trondheim.
Adresse: Kongens gate 26, 7011 Trondheim.

Deltakeravgift
Deltakeravgiften er kr. 4000,- eks. mva.

Behov for overnatting?
Det er holdt av et antall rom på Quality Hotel Augustin til kr. 1060,- per natt. Indiker i påmeldingsskjema dersom du ønsker at vi skal holde av et rom til deg.

Program
Her kan du se det fullstendige programmet

Påmelding
Påmelding til fagseminaret gjøres via dette skjemaet.

Eventuelle spørsmål kan rettes til Johanne Solheim på johanne.solheim@havn.no eller tlf. 482 69 917.